Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Benvolguts Veïns i Veïnes, La falta d’aigua ha obligat a restringir el reg i els seus usos agrícoles. I, des del món municipal , podem correspondre al gest solidari de la nostra pagesia i ramaderia conscienciant la població que des de cada llar podem fer un ús conscient per defensar cada gota d’aigua, perquè tota aquella que no malbaratem podrà servir per recuperar aviat els usos de l’aigua que dona vida el nostre territori. Tots hi hem de col·laborar!

Bon dia. Us volem fer partícips de la discoteca que han organitzat 5 alumnes de sisè. Per recaptar fons lluita contra el càncer infantil a Sant Joan de Deu. Serà aquest diumenge per la tarda. Entrada amb consumició i si no podeu venir i voleu col·laborar benvinguda serà, trobareu la guardiola a l’Ajuntament de Montferrer fins el dia 22 de maig. Moltíssimes gràcies!

Us informem que aquest curs realitzarem la JORNADA DE PORTES OBERTES organitzant dos activitats per tal que totes les famílies interessades puguin conèixer l'escola i el seu projecte: • Una trobada virtual el dijous 2 de març a les 17h • Una visita presencial a l'escola el dissabte 4 de març de 10 a 12h Per a participar a la xerrada o poder visitar l'escola caldrà inscriure's prèviament abans del dimarts 28/02 escrivint un correu electrònic a c5003299@xtec.cat indicant-nos: 1. El nom/s de l'infant/s i el nivell educatiu que cursarà. 2. El nom de les persones de la família que participareu a les activitats. 3. El correu electrònic de les persones que vulgueu participar a la reunió informativa per així fer-vos arribar l'enllaç. La inscripció a qualsevol de les dos activitats de portes obertes es pot fer fins el dimarts 28 de febrer. NOVETAT: També les famílies actuals podeu venir a visitar l'escola acompanyats pels vostres infants d'11 a 12h. Per més informació sobre el procés de preinscripció podeu consultar la pàgina del Departament d'Educació, des d'on es realitzarà el tràmit. El període de preinscripció serà des del 6 al 20 de març de 2023. Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i que ens ajudeu a fer-la arribar a qui creieu que pugui interessar-li. Aprofitem per recordar-vos que no cal fer cap tràmit pels infants que ja estan matriculats a l'escola. Atentament, L'Equip de Mestres de l'escola Rosa Campà https://agora.xtec.cat/escolarosacampa/general/jornada-de-portes-obertes-2/