Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants de Cicle Superior de l’escola Rosa Campà participen a un Programa d’Immersió Lingüística

DIVENDRES 22 OCTUBRE 2021

Els infants de Cicle Superior de l’escola Rosa Campà participen a un Programa d’Immersió Lingüística

Les nenes i els nens de 5è i 6è de l’escola Rosa Campà de Montferrer han participat tota aquesta setmana en un projecte d’Immersió Lingüística a la Comunitat Valenciana.

El curs passat l’equip docent del centre va presentar un projecte titulat Science can make a better world per poder formar part d’aquest programa i a principis de setembre els van comunicar que havien estat seleccionats. El programa està subvencionat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i s’hi han acollit 25 infants.

Els principals objectius d’aquest són, per una banda, desenvolupar la comunicació oral de la llengua anglesa en situacions comunicatives reals més àmplies i significatives del que permet el context escolar i, per l’altra, contextualitzar aquests processos comunicatius en temàtiques d’interès científic i mediambiental.

A més a més, un altre objectiu fonamental del programa és fomentar la convivència i el respecte per les diferències individuals establint un context que afavoreix la interacció en contextos diversos entre els infants i també els mestres.

Els infants van marxar el diumenge 17 d’octubre i tornaran aquest dissabte 24. De moment les notícies que ens arriben i que es poden seguir a través del reportatge que escriuen els mateixos infants diàriament a la pàgina web del centre són molt bones i sembla que estan aprenent i passant-s’ho d’allò més bé.

 

Montferrer, 21 d’octubre de 2021