Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Podreu venir a partir de les 17.00h a la Plaça de la Trobada i visitar el Pessebre (de l'Assoc. de Pessebristes de l'Alt Pirineu) i l'ambientació de la Plaça. A partir de les 17.30h SSMM ens visitaran i els infants li podran donar la seva carta personalment a la Sala d'Actes.

Pop Piano Quartet és un grup de música de cambra que ens proposa un programa ple de compositors pop del panorama actual, ja sigui amb les cançons més conegudes que els han portat a l'èxit mundial com d'altres cançons que fins i tot han esdevingut el tema principal d'alguna Banda Sonora. És així, que en el repertori hi haurà versions de L. Gaga, M. Jackson, C. Perri, S. Smith, Queen, R.Williams... i d'altres cançons d'algunes bandes dels 80's i 90's com Metallica, Police, Coldplay ... i NADALES!!

👩🏽‍🤝‍👩🏼Els infants de CM de l'escola Rosa Campà estem organitzant la primera cursa Sant Silvestre del poble de Montferrer. 🏃🏾‍♀🏃🏼🏃🏿‍♂Us animem a participar i a inscriure'us a la cursa! 🎁🧀🍪🧃Hi haurà obsequis, avituallament i sorteig de regals 📲👌🏽Si ens voleu ajudar també podeu enviar aquest cartell a tothom que cregueu que li pugui interessar.

Per motius de malaltia, queda anul.lada l'obra que se celebrava aquest cap de setmana (2 i 3 de desembre) a Ajuntament Montferrer Castellbo