Esteu aquí: Inici ca Notícies Notícies

Notícies

Notícies

campanya 2020 de tractaments de control de la processionaria

campanya 2020 de tractaments de control de la processionaria

Benvolguts/des, Us comuniquem que a partir de la setmana vinent (28 de setembre) està previst iniciar la campanya de tractaments aeris de control de la processionària del pi al vostre municipi. Aquests tractaments consisteixen en l'aplicació a Ultra Baix Volum (3 l/ha) del producte biològic Bacillus thuringiensis kurstaki. Els treballs podran perllongar-se durant cinc setmanes, sempre depenent de les condicions climatològiques. Adjuntem plànol amb les zones previstes de tractaments.

Llegir més…

CAMINADA POPULAR

CAMINADA POPULAR

Dins del marc de la Setmana de la Mobilitat

Llegir més…

ESPECTACLE DE TITELLES GEGANTS

ESPECTACLE DE TITELLES GEGANTS

Dissabte dia 19 de Setembre a les 18.00h a la Plaça del poble de Montferrer . PLACES LIMITADES !!!

Llegir més…

FESTA MAJOR MONTFERRER

FESTA MAJOR MONTFERRER

A causa de la situació generada per la pandèmia del COVID-19 , ANUL.LADA !

Llegir més…

Novetats del procés del Segon Dividend Digital

Novetats del procés del Segon Dividend Digital

Aquelles llars que rebin el senyal de la TDT hauran de sintonitzar els canals d'EDC en les noves freqüències. En cas que encara no hagin resintonitzat el televisor i fer les adaptacions necessàries a l'antena, deixaran de veure aquests canals fins que facin les actuacions pertinents. · 8TV · Barça TV · BOM Cine · RAC105 TV (Fibracat TV a partir de l'1 de juny) Al web de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, a més, oferim informació més detallada sobre tot el procés del Segon Dividend Digital https://mitjansdecomunicacio.gencat.cat/ca/temes/televisio/segon-dividend-digital/

Llegir més…

Publicació definitiva Modificació Puntual 01-02-03 POUM

S'ha publicat definitivament el Text Refòs de la Modificació Puntual 01-02-03 del POUM de Montferrer i Castellbò. Als efectes del que preveu l’article 106.1 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, us informo que la figura de planejament urbanístic referenciada a l’assumpte ha estat publicada al DOGC núm. 8089 de data 19 de març de 2020. Així mateix, s'indica l’enllaç amb el Registre de planejament urbanístic de Catalunya on consten els documents que conformen el pla, per tal de facilitar-vos l’accés immediat al seu contingut i per si és del vostre interès descarregar-vos-en una còpia.

Llegir més…

Taller online - 'Relacions familiars confinades. Alleugerem tensions!'

Taller online - 'Relacions familiars confinades. Alleugerem tensions!'

🔈💬Atenció al nou taller online que hem organitzat amb el Siad Alt Urgell el dimarts 26 de maig a les 19 hores. 🌟 Una proposta adreçada a famílies d’adolescents que facilitarà Sònia Notario Entor, educadora especialista en sexualitats de l’ Associació Antisida de Lleida. 💡L’objectiu del taller és oferir eines per millorar la convivència 💥en aquests dies de confinament i es centrarà en aspectes com la necessitat de recolzament, la comunicació, la gestió emocional, el reforç positiu, la intimitat, el modelatge adult i la gestió de conflictes 🤲🍃 ‼️La participació al taller és gratuïta i les places són limitades. ✏️Per inscriure’s: bit.ly/RelacionsConfinades ℹ️Per a més informació: salut.alturgell@oficinajove.cat

Llegir més…

INFORMACIO SOBRE LA PRIMERA COBRANÇA DE L'OAGRTL

INFORMACIO SOBRE LA PRIMERA COBRANÇA DE L'OAGRTL

Durant el mes de febrer es va posar al cobro l’impost sobre vehicles de tracció mecànica dels ajuntaments que tenen delegada la gestió d’aquest impost a l’OAGRTL, així com aquelles taxes que els ajuntaments van decidir passar en aquesta primera cobrança. A conseqüència de l’estat d’alarma decretat, es va allargar el termini de pagament d’aquests tribut; i es carregaran les domiciliacions el proper dia 21 de maig als comptes d’aquells ciutadans que ho tenen domiciliat mentre que el termini de pagament per aquells contribuents que no tenen els rebuts domiciliats finalitza el proper dia 25 de maig. En referència a aquests darrers, és a dir els ciutadans que no tenen els rebuts domiciliats, ja no és vàlid el document que se’ls va enviar per correu postal a finals de febrer i per tant per pagar-lo n’han de tenir un de nou amb les dates de fi de cobrança actualitzades. Per obtenir aquest nou document de pagament, i atès que el servei de correus ha tancat per la contingència actual moltes oficines de repartiment que tenien a diferents municipis, el poden demanar per una doble via: - A través del propi ajuntament - Demanant-ho directament a l’OAGRTL facilitant nom i CIF del titular del rebut a través de l’adreça de correu electrònic: oagrtl@diputaciolleida.cat. Lleida, maig de 2020

Llegir més…

Taller online: Masculinitats en confinament.

Taller online: Masculinitats en confinament.

Els dimecres 20 i 27 de maig a les 🕕18 hores tindran lloc els tallers online Masculinitats en confinament. Fem-li una volta!, adreçats a homes de totes les edats de la comarca 🧑🏽👨🏻👨🏼‍🦱👨🏻‍🦰👱🏻👨🏻‍🦳🧔🏽👴🏻 📌 Els tallers, organitzats per l’OJAU, el SIAD i el SIE, formen part de la campanya ‘També és cosa meva. Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia’ 💜🏳️‍🌈🏳️‍⚧, engegada l’estiu passat a la comarca. 🍃 Facilitarà els tallers Joel Audi, d’Entre Homes, una entitat que promou “processos de consciència i transformació per el desenvolupament d’unes maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres”. 🗝️L’objectiu dels tallers és, d’una banda, aprofundir de manera col·lectiva en la comprensió del concepte de masculinitat i reflexionar sobre la socialització i expectatives de gènere. Què vol dir ser home en aquests moments? Què s’espera dels homes en els diferents àmbits: parella, amistats, paternitat? D’altra banda, en els tallers s’abordarà la prevenció de les violències masclistes en l’entorn virtual 📸💻📱 ❗La participació al taller és gratuïta i les places són limitades. ✏️Per inscriure’s: bit.ly/MasculinitatsEnConfinament ℹ️Per a més informació: salut.alturgell@oficinajove.cat

Llegir més…

Pre-Inscripcions LLAR D'INFANTS

Pre-Inscripcions LLAR D'INFANTS

• Presentació de sol∙licituds de preinscripció i renovació: del 13 al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos. Preferiblement presentació telemàtica, via seu electrònica, (https://www.seu-e.cat/ca/web/montferrericastellbo/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica) o bé a través de correu electrònic a ajuntament@montferrrercastellbo.cat adjuntant tota la documentació. En format presencial a les oficines de l’ajuntament serà de 9 a 14h, amb cita prèvia trucant al telèfon 973351343, o bé per correu electrònic.

Llegir més…

LICITACIÓ PER LA GESTIÓ DE SANT JOAN DE L'ERM

LICITACIÓ PER LA GESTIÓ DE SANT JOAN DE L'ERM

S’APROVA LA CONVOCATÒRIA I ELS PLECS DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES I EL PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN EL PROCEDIMENT DE LICITACIÓ DE LA CONCESSIÓ D’ÚS PRIVATIU DE DOMINI PÚBLIC PER EXPLOTACIÓ I GESTIÓ DE L’ESTACIÓ D’ACTIVITATS DE MUNTANYA I ESQUÍ NÒRDIC DE SANT JOAN DE L’ERM I REFUGI LA BASSETA.

Llegir més…

Procediment Fe de Vida per pensionistes que resideixen a l’estranger

Procediment Fe de Vida per pensionistes que resideixen a l’estranger

Procediment Fe de Vida per pensionistes que resideixen a l’estranger En motiu de l’estat d’alarma sanitària provocada pel Covid-19 es modifica el procediment de Fe de Vida. Els mesos de novembre i maig de cada any, els pensionistes de la CASS que resideixen fora del principat han de personar-se a la CASS o enviar un document oficial del seu lloc de residència com a fe de vida. Degut a la situació actual i per evitar desplaçaments innecessaris, el Consell d’Administració de la CASS ha aprovat la següent modificació del procediment: - S’amplia al mes de juny el període per presentar la Fe de Vida - Es podrà realitzar una vídeo trucada amb la CASS on es validarà que la persona està viva amb unes preguntes i documents de control. Per realitzar la vídeo trucada s’haurà de demanar cita prèvia al telèfon 870 834 o al correu pensions-convenis@cass.ad.

Llegir més…

REBUTS DE CONTRIBUCIÓ APLAÇATS

REBUTS DE CONTRIBUCIÓ APLAÇATS

Des de l’Organisme de Recaptació de Tributs de la Diputació de Lleida s’ha pres la iniciativa de flexibilitzar el cobrament dels impostos i s’ha modificat el calendari de cobrança dels tributs. Us enviem informació rellevant: Quan es pagarà cada tribut? 🚗Impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) Contribuents que ho tinguin domiciliat, la càrrega es realitzarà el 21 de maig. Contribuents que no ho tinguin domiciliat, pagament fins el 25 de maig. 🏘Impost béns immobles urbans i de característiques especials (IBI urbana i BICES) Contribuents que ho tinguin domiciliat, la càrrega es partirà en tres terminis, 1 de juliol, 3 de setembre i 4 de novembre. Contribuents que no ho tinguin domiciliat, podran fer-ho del 15 de juny al 17 d’agost. 🏡Impost béns immobles rústega (IBI rústega) i Impost activitats econòmiques (IAE) Contribuents que ho tinguin domiciliat, la càrrega es realitzarà el 4 de novembre. Contribuents que no ho tinguin domiciliat, podran fer-ho del 14 d’octubre al 15 de desembre.

Llegir més…

Accions del document

© Ajuntament de MONTFERRER I CASTELLBÒ Plaça de la Trobada s/n 25711
Telf: 973 351 343 Fax: 973 353 536 e-mail: ajuntament@montferrercastellbo.cat

Administració Oberta de Catalunya Ara Lleida
Carregant...