Esteu aquí: Inici ca Notícies

Notícies

Notícies

Adhesió Jornada Aturada General, 3 d'octubre

L'Ajuntament de Montferrer i Castellbò ha manifestat la seva mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure el passat diumenge a Catalunya convocada per la Taula per la Democràcia. És per aquest motiu que els serveis restaran aturats i l’edifici seu de la institució romandrà tancat al llarg de tot el dia. Tanmateix, es garanteix els serveis mínims, concretament el servei de llar d'infants en horari normal i es podran seguir fent els tràmits que es fan habitualment de forma telemàtica a través del web municipal.

Llegir més…

Acte de suport contra el terrorisme i suport a les víctimes dels atemptats.

Acte de suport contra el terrorisme i suport a les víctimes dels atemptats.

Davant l’atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d’agost de 2017, des de l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò manifestem: - El nostre més enèrgic rebuig a l’atemptat que el grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat a la ciutat de Barcelona, i que de moment compta amb 13 víctimes i més d’un centenar de ferits. Així com amb les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l’intent d’atemptat terrorista a Cambrils de les darreres hores. - El nostre suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics, així com a totes les persones que han ajudat en tot el que ha estat possible. - El nostre més sincer agraïment a tots els cossos d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments, així com totes les persones a títol individual que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessàri. - La Rambla de Barcelona és l’artèria de vida de la capital del país, un lloc de trobada, de mestissatge, de respecte i de civisme, una mostra del què són els nostres pobles i ciutats, i ahir va ser tocada de mort. Però avui també ens refermem, en la voluntat de seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau. - Abans de Barcelona, han estat moltes les ciutats que han patit la barbàrie del terrorisme, sempre ens hem solidaritzat amb totes. Ara ens ha tocat més aprop, i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau. Contra la por, sense por. - El terrorisme vol amenaçar la societat de convivència de Catalunya, Europa i gran part del món. Nosaltres no permetrem posar en crisi el nostre model de pau i llibertat. Ni el Yhadisme, ni cap de les mostres de terror podran canviar la nostra ferma voluntat de viure en unes ciutats i pobles oberts, tolerants, i respectuosos amb totes les formes de pensar. Avui, centenars de milers de persones ens trobem davant dels nostres ajuntaments, de la plaça de Catalunya de Barcelona, i tants altres punts arreu del món, perquè junts som més forts, perquè junts serem invencibles davant el terror que provoquen aquests atemptats, i perquè avui és un bon moment per refermar el nostre compromís granític vers la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau. A Montferrer a 18 d’agost de 2017

Llegir més…

Fira dels Bons Homes i Mercat Càtar a Castellbò

Fira dels Bons Homes i Mercat Càtar a Castellbò

Dissabte 12 d'agost- Fira dels Bons Homes i diumenge 13 d'agost- Mercat Càtar

Llegir més…

TROBADA ACORDIONISTES CASTELLBÒ

TROBADA ACORDIONISTES CASTELLBÒ

Diumenge 30 de juliol, a les 22h, gratuït Col·legiata de Castellbò.

Llegir més…

TEATRE A MONTFERRER

TEATRE A MONTFERRER

GRUP TROBADA TEATRE Infantil ens presenten dues obres el proper cap de setmana 6 I 7 de Maig, a Montferrer : UNA TARDA DE VISITES i LES DONES SÀVIES.

Llegir més…

APLEC DE LA TROBADA

APLEC DE LA TROBADA

Amb arrossada popular

Llegir més…

PESSEBRE VIVENT I CAVALCADA

PESSEBRE VIVENT I CAVALCADA

Vine a veure el Naixement i tots els antics oficis representats en el Pessebre Vivent de Montferrer. Després podreu rebre a SSMM els Reis Mags d'Orient i donar-lis personalment la vostra Carta ... DIJOUS, 5 DE GENER A LES 17.00hrs.

Llegir més…

Accions del document

© Ajuntament de MONTFERRER I CASTELLBÒ Plaça de la Trobada s/n 25711
Telf: 973 351 343 Fax: 973 353 536 e-mail: ajuntament@montferrercastellbo.cat

Administració Oberta de Catalunya Ara Lleida
Carregant...